Szerencsi tejcsokoládék újragondolva. A legédesebb esküvői köszönetajándék. Rendeld névre szólóan és a csoki köszönetajándék mellett akár ültetőkártyaként is használhatod.

Információk a csoki köszönetajándékról

 

Szövegek a csokin:
Természetesen, ahogy a meghívókon a csokin is tetszőleges szövegeket tudunk elhelyezni. A csoki méretéből adódóan azonban csak minimális lehet ezeknek a hossza.

A leggyakrabban kért szövegek  az ifjú pár neve, az esküvő dátuma, köszönő szöveg vagy, ha ültetőkártyaként is használják, akkor a vendég neve.

Példák a köszönő szövegekre:
– Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz!
– Köszönjük, hogy részese vagy a nagy napunknak!

Nevek megjelenítése az ültetéshez:
A neveket lehetőségetek van teljes formában (vezetéknév + keresztnév), vagy csak keresztnévvel, esetleg becenévvel megjeleníteni. Érdemes ennek eldöntéséhez végig nézni a vendéglistát, ha sok hosszabb vagy a manapság nagyon elterjedt kötőjeles két tagú vezeték név van a listában, akkor érdemesebb a rövidebb csak keresztneves vagy beceneves megoldást választani.

Színek a csokin:
A csokira kerülő szövegek színe minden esetben szabadon választható, a fehér szín kivételével. Azonban a szövegeket érdemes inkább sötétebb árnyalatú színnel megjeleníteni a könnyebb olvashatóság érdekében. Sok csoki esetében a díszítő motívumok színét is kiválaszthatod.

Szállítás:
Sokszor felmerülő kérdés a csokik postázásával kapcsoltban, hogy kell e félni attól, hogy a csokik megolvadnak. A csokin található fém csomagolás szinte teljes védelmet nyújt a szállítás közben felmerülő hőhatásokkal szemben. Amennyiben a csomag átvétele után mégis azt tapasztalod, hogy a csokikban a hőhatás miatt kár keletkezett, jelezd nekünk és kicseréljük őket.