Barion Pixel
Áruház

Esküvői köszönetajándék

esküvői köszönetajándék

Az esküvői köszönetajándék története sok évszázados múltra nyúlik vissza. Hazánkban az utóbbi néhány évtizedben nőtt meg a jelentőségük. A párok egyre nagyobb figyelmet szentelnek annak, hogy a vendégsereg egyedi emlékkel térjen haza a lakodalomból.
Az esküvői szuvenír, visszahozza a vendég számára az esküvő hangulatát, ezért gyakran a Nagy Nap dekorációjának jegyében választják. Ha igazán kreatívak vagytok és marad időtök az utolsó hetekben még ötletelni, akkor, akár nemek szerinti köszönőajándékot is kitalálhattok.
Az esküvőszervezés utolsó fázisai között szerepel a köszönetajándék beszerzése, és a költsége elenyésző a többi mellett. Ám a pár száz forintos kis mütyűrök megtévesztőek lehetnek, főleg akkor, ha nagyobb násznéppel számoltok.
Ha pénztárcabarát ajándékot kerestek, jó megoldás az ültető- köszönőajándék. Ezzel két legyet is üthettek egy csapásra.

13 + 1 Esküvői köszönetajándék ötlet:

hűtőmágnes

Hűtőmágnes

Az egyik legismertebb ajándék a hűtőmágnes. Árfekvését tekintve az olcsóbb, egyszerűbb mágnesre laminált daraboktól elkezdve az égetett kerámia díszekig mindent találtok a piacon.

Mézeskalács

Mézeskalács

Klasszikus vásárfiára és falusi lakodalmakra emlékeztető ajándék, ami mindenkinek megmelengeti a szívét.


https://mezeskalacsajandekok.hu

csoki köszönetajándék

Csoki

Az újracímkézett csoki olyan ajándék, amivel nem lehet mellé lőni. Válogass egyedi kinálatunkból.

gravírozott pohár

Gravírozott pohár

Igényes köszönetajándék a gravírozott pohár. Klasszikus elegáns ötlet, mely örök emlék a meghívottak számára.
esküvői mécses

Mécsesgyertya, illatviasz

Őszi vagy téli esküvők köszönetajándéka lehet. Egy doboz illatmécses (6 db) ára kb. 300 Ft, a 8 db-os illatviasz kocka kb. 500 Ft. Az „egységcsomagok” elkkészítéséhez még csomagolóanyagra és szalagra van szükségetek. 

Ajándék kémcsőben

Kémcsőbe rejtett ajándékok

A meghívókhoz hasonlóan a kémcsövet minden földi jóval megtölthetitek. Néhány ötlet: – Kávé, fűszerek – Tea – Színes cukorkák Ára aszerint alakul, mennyire kértek díszített kémcsövet, illetve, hogy a belevalót Ti, vagy a gyártó rejti bele.
méz köszönetajándék

Lekvár, méz

Ha a férfiaknak pálinka, akkor a hölgyeknek méz, vagy lekvár. Hasonló alapanyagok és költségek kellenek ehhez a lakodalmi szuvenírhez is. Üresen megvehetitek itt is a címkés mini csavaros üvegeket és a nagymama lekvárjával megtölthetitek. A csatos üvegecskék drágábbak, ám dekoratívabbak.
szappan

Szappan

A kézműves illatszerek közkedvelt ajándékok a hölgyek körében. A mini formaszappanokat kb. 220 Ft/db áron találjátok a piacon. Ezeket egyedileg csomagoltathatjátok (szalaggal, címkével díszítve).
virágmag

Virágmag

Tavaszi, nyári esküvőkre tökéletes ötlet lehet az újracsomagolt virágmag. Ez egy olyan ajándék, ami hónapokkal később is újdonságot jelenthet a násznép számára. Egy szép szimbólum, mely jelképezheti egy új dolog kezdetét.

Kiss Lóránt esküvői fotós

Fénykép

Igazán egyedi ötlet a fénykép ajándékozása. A jegyesfotózás képei, vagy a közös életetek korábbi emlékei köszönetajándékok is lehetnek. A fényképek hátoldalára köszönő szöveg vagy egy kedves üzenetet is írhattok.

kövirózsa

Kövirózsa, virág minikaspóban

Rusztikus és vintage esküvők kedvelt ajándéka a minikaspós virágocska. Plusz költséget jelent, viszont nagyon mutatós a táblácska beleszúrva
csoki

Kézműves csokoládé

A hagyományos tejcsokoládé minőségi változata a kézműves finomság. A csokikat egy egyedi címkével teheted személyre szabottá.

pálinka köszönetajándék

Pálinka

Klasszikus esküvői köszönetajándék. Rengeteg formában találhattok üvegeket, amiket a pálinkával megtöltve és egy címkével ellátva tökéletes ajándék lehet a násznépnek.

 

A gyerekeket se feledjétek el!

Nem csak a gyerekeknek, de a szülőknek a szívet is megmelengethetitek, ha külön készültök a gyerekeknek. A picúr meghívottaknak kedveskedhetünk édességgel, yoyo labdával, színes ceruza készlettel és minden olyan játékkal, amit az életkoruk és nemük szerint értékelnek. Érdemes olyat választani, amivel a lakodalom során játszani tudnak.

Tippek:
  • Amennyiben saját magatok készítitek el a köszönetajándékokat érdemes nem a legvégére hagyni ezeknek az elkészítést.
  • Páronként vagy családonként is adhatjátok a köszönetajándékot, ezzel jelentős összeget takaríthattok meg.
  • Vásárolhatsz köszönetajándék dobozokat , amikbe az általad vásárolt ajándékokat teheted.
  • Kerüljön rá a csomagolásra vagy a címkére a vendég neve, így használhatod az ültetőkártya helyett is. Ezzel a megoldással is költségeket spórolhatsz meg.

Ízelítő a köszönetajándék kínálatunkból