Meghívó a palackposta hangulatában. A kémcsöves esküvői meghívók szövegét a feltekert pausz papíron találod meg, amit parafa dugó kihúzása után tudsz kivenni. A kémcső a szalagos díszítéssel nyeri el ünnepélyes formáját.A szalagos díszítése is teljesen testreszabható, így biztosan megtalálod a legmegfelelőbb kombínációt. Tökéletes választás lesz ha személyesen fogjátok átadni a meghívókat a rokonaknak,barátoknak.

Információk a kémcsöves esküvői meghívókról

 

Szövegek a meghívón:
Mint a legtöbb meghívónkon(pl. dobozos esküvői meghívó), a kémcsöves meghívókon is szabadon variálhatóak a szövegek.  A kémcső dobozán általában a meghívó szó szerepel, de mellette/helyette szerepelhet a nevezek, az esküvő dátuma vagy akár egy rövidebb idézet is. A kémcsőben található pausz papírra kerül a meghívó szövege. A kémcsöves meghívókon lehetőségetek van akár hosszabb szövegek megjelenítésére.

 

Szalag a meghívón:
Alapvetően két típusa van a kémcsöves esküvői meghívó szalagos díszítésének. Az egyik esetben egy 15 mm széles szatén szalaggal vagy a vintage esküvői hatást kedvelőinek csipkéből kötött masnival díszítjük a kémcsövet. A másik verzióban pedig egy szélesebb(10mm) organza szalag és egy keskenyebb(7mm) széles szatén szalaggal van feltekerve majd masnira kötve. Az organza és szatén szalag kínálatunkban több mint 20 féle szín közül választhatsz.

 

Színek a meghívón:
A meghívóra kerülő szövegek színe minden esetben szabadon választható, a fehér szín kivételével. Azonban a szövegeket érdemes inkább sötétebb árnyalatú színnel megjeleníteni a könnyebb olvashatóság érdekében. Sok meghívó esetében a díszítő motívumok színét is kiválaszthatod.

 

A meghívó papírja:
A meghívók doboza minimum 250 g/m2 súlyú papírból készülnek. Így a tartóssága miatt nem kell aggódnotok.  A kémcsőben található papírokhoz a pausz papír kínálatunkból válogathattok. A pausz papírok jól viselik a fizikai igénybevételt(a feltekerést), így a papír a kibontása után nem lesz majd töredezett. A színeket illetően a világosabb árnyalatokból van lehetőségetek választani, de egyedi megkeresés esetén ettől is el lehet térni.

 

Mennyi idő alatt készülnek el?
A meghívó készítése maximum 15 munkanapot vesz igénybe, a látványterv jóváhagyása után. A gyártási idő nagyban függ a mennyiségtél és aktuális leterheltségünktől, de átlagosan 7-8 munkanap szokott lenni.

A kémcsöves esküvői meghívók szállítása, postázása:
Megrendelés esetén a kémcsöves meghívókat teljesen összerakott állapotban fogjátok megkapni.
Ingyenes minta igénylés esetén postai levélként fogjátok megkapni, a csomagban megtaláljátok majd a komplett meghívót.
A kémcsöves meghívók kiosztását célszerű nektek is személyes átadással tervezni, mivel elég sérülékeny és könnyen összetörhet a postázás során.

 

Mikor érdemes a kémcsöves esküvői meghívót választani?
 Ha személyesen fogjátok átadni a meghívót
 Ha el akarsz térni a hagyományos meghívó formáktól

Tipp: Ha érdekelnek a különleges megoldások nézd meg ezt is ->->-> Dobozos esküvői meghívó