Bemutatótermünkben időpontegyeztetés után megtekinthetőek a termékeink.

Természetesen, minden pár részére biztosítunk 1 db ingyenes mintát, melyet átvehettek személyesen a bemutatótermünkben vagy a Magyar Posta Zrt. által ingyenesen elküljük az általatok megadott címre. Az ingyenes minta igénykéshez töltsétek ki a nektek tetsző meghívónál az ingyenes minta igénylő űrlapot. Amennyiben további mintadarabra lenne szükségetek, természetesen azt is elkészítjük és postázzuk 800 Ft /db egységáron.

Meghívóinkat a fehér szín kivételével bármilyen színnel kérheted. Weboldalunkon találsz egy színskálát azt is tudod használni a választásban. Amennyiben nincs ott az általad kívánt szín, írd meg nekünk milyenre gondoltál és mi az alapján készítjük el a meghívódat.

Természetesen igen, akár több nyelven is elkészítjük. A meghívó ára 2 szövegváltozat elkészítését teszi lehetővé. Van lehetőség több szövegváltozattal is elkészíteni ennek költsége 1000 Ft / szövegváltozat.

Európa területére tudjuk vállalni a megrendelések kézbesítését, ennek költsége a furgefutar.hu oldalon kalkulált legkedvezőbb ár.
Lehet e tudni, hogy mikor hozza a futár a csomagot?
A csomag feladásáról minden esetben értesítünk, a feladást követően a futárszoláglat 24 órán belül kézbesíti a csomagot. Amnennyiben szeretnétek nyomonkövetni a csomagat érdeklődjetek a fuvarlevélszámért ügyfélszolgálatunknál, amivel a https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes címen megnézheti kézbesítési állapotát.

Megrendelések

A webáruházunkban található termékekből akár 1 darab rendelésére is van lehetőséged.

Minden esetben látványtervet készítünk a megrendelt termék(ek)ről, csak ennek a jóváhagyása után kezdődik meg a gyártás.

A látványtervek átlagosan 2-3 munkanap alatt készülnek el. A látványterv elkészüléséről emailben értesítünk majd. Ha 1 hét után sem kapsz értesítést, mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot.

A feltüntetett árakkal kell kalkulálni, nincs tervezési és egyéb díj külön. A szállítás jelent még plusz költséget értelemszerűen.

Az expressz szolgáltatás igénybevétele esetén, a gyártási idő maximum 5 munkanap lesz. 

A gyártási időt az elkészített  látványterv jóváhagyását követő munkanaptól kell számítani.

A szolgáltatás díja: +20% felár (minimum 3500 Ft)

Kosár tartalma

A kosarad üres