Bemutatótermünkben időpontegyeztetés után megtekinthetőek a termékeink.

ermészetesen, minden pár részére biztosítunk 1 db ingyenes mintát, melyet átvehettek személyesen a bemutatótermünkben vagy a Magyar Posta Zrt. által ingyenesen elküljük az általatok megadott címre. Az ingyenes minta igénykéshez töltsétek ki a nektek tetsző meghívónál az ingyenes minta igénylő űrlapot. Amennyiben további mintadarabra lenne szükségetek, természetesen azt is elkészítjük és postázzuk 800 Ft /db egységáron.

Meghívóinkat a fehér szín kivételével bármilyen színnel kérheted. Weboldalunkon találsz egy színskálát azt is tudod használni a választásban. Amennyiben nincs ott az általad kívánt szín, írd meg nekünk milyenre gondoltál és mi az alapján készítjük el a meghívódat.

Természetesen igen, akár több nyelven is elkészítjük. A meghívó ára 2 szövegváltozat elkészítését teszi lehetővé. Van lehetőség több szövegváltozattal is elkészíteni ennek költsége 1000 Ft / szövegváltozat.

Európa területére tudjuk vállalni a megrendelések kézbesítését, ennek költsége a furgefutar.hu oldalon kalkulált legkedvezőbb ár.
Lehet e tudni, hogy mikor hozza a futár a csomagot?
A csomag feladásáról minden esetben értesítünk, a feladást követően a futárszoláglat 24 órán belül kézbesíti a csomagot. Amnennyiben szeretnétek nyomonkövetni a csomagat érdeklődjetek a fuvarlevélszámért ügyfélszolgálatunknál, amivel a https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes címen megnézheti kézbesítési állapotát.

Kosár tartalma

A kosarad üres