Személyesen is megtekinthetőek e a meghívók?

A webáruházban található termékeket a bemutatótermünkben (4024 Debrecen Wesselényi utca 51) időpont egyeztetés után megtekinthetőek. 
Időpont egyeztetés nélkül nem tudjuk garantálni a bemutatóterem nyitva tartását.

Kaphatok e mintát a meghívóból?

Természetesen, minden pár részére biztosítunk 1 db ingyenes mintát, melyet átvehettek személyesen a bemutatótermünkben vagy a Magyar Posta Zrt. által ingyenesen elküldjük az általatok megadott címre. Az ingyenes minta igénykéshez töltsétek ki a nektek tetsző meghívónál az ingyenes minta igénylő űrlapot. Amennyiben további mintadarabra lenne szükségetek, természetesen azt is elkészítjük és postázzuk 800 Ft /db egységáron.

Más színűt szeretnék mint, ami a weboldalon található!

Meghívóinkat a fehér szín kivételével bármilyen színnel kérheted. Weboldalunkon találsz egy színskálát azt is tudod használni a választásban. Amennyiben nincs ott az általad kívánt szín, írd meg nekünk milyenre gondoltál és mi az alapján készítjük el a meghívódat.

Kérhetem e több fajta szövegezéssel a meghívókat?

Természetesen igen, akár több nyelven is elkészítjük. A meghívó ára 2 szövegváltozat elkészítését teszi lehetővé. Van lehetőség több szövegváltozattal is elkészíteni ennek költsége 1000 Ft / szövegváltozat.

Külföldre is megoldható a szállítás?

Európa területére tudjuk vállalni a megrendelések kézbesítését, ennek költsége a furgefutar.hu oldalon kalkulált legkedvezőbb ár.
Lehet e tudni, hogy mikor hozza a futár a csomagot?
A csomag feladásáról minden esetben értesítünk, a feladást követően a futárszoláglat 24 órán belül kézbesíti a csomagot. Amnennyiben szeretnétek nyomonkövetni a csomagat érdeklődjetek a fuvarlevélszámért ügyfélszolgálatunknál, amivel a https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes címen megnézheti kézbesítési állapotát.

Választhatok más szállítási módot(Magyar Posta, Foxpost, stb..) a Gls futárszolgálaton kívül?

Ha valamilyen oknál fogva nem megfelelő számodra a gls futárszolgálattal kézbesítés kérlek keress minket az elérhetőségeinken és keresünk másik megoldást a szállításra.

Hogyan történik a csomagok kiküldése?

A csomagokat a gls futárszolgálattal szállítjuk. A csomag feladásáról valamint a szállításról a futárszolgálat emailben fog értesíteni.

Fizethetek bankkártyával a futárnak?

Amennyiben utánvétes fizetési módot választottál a megrendelésnél, akkor a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával is tudsz majd fizetni.

Országos a házhoz szállítás?

Igen, a csomagokat az ország minden pontjára kiszállítjuk.

Megrendelés

Kevés lett a megrendelt meghívó, tudok utánrendelni?

Természetesen, ehhez nem is szükséges a weboldalon új rendelést leadni. Elég ha jelzed nekünk az utánrendelési szándékodat az elérhetőségeinken.

Fizethetek bankkártyával?

Természetesen, a bankkártyás fizetést a Barion rendszere biztosítja. Bankkártyás fizetés esetén a számla megnyitása után tudunk kezdeményzeni a fizetést.

Mit jelent pontosan az expressz szolgáltatás?

Az expressz szolgáltatás igénybevétele esetén, a gyártási idő maximum 5 munkanap lesz. 
A gyártási időt az elkészített  látványterv jóváhagyását követő munkanaptól kell számítani.
A szolgáltatás díja: +20% felár (minimum 3500 Ft)

A honlapon feltüntetett ár a végleges, vagy számolnom kell egyéb költségekkel is a megrendelés során?

A feltüntetett árakkal kell kalkulálni, nincs tervezési és egyéb díj külön. A szállítás jelent még plusz költséget értelemszerűen.

Mennyi idő alatt készül el a látványterv?

A látványtervek átlagosan 2-3 munkanap alatt készülnek el. A látványterv elkészüléséről emailben értesítünk majd. Ha 1 hét után sem kapsz értesítést, mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kapok látványtervet a megrendelt termékről?

Minden esetben látványtervet készítünk a megrendelt termék(ek)ről, csak ennek a jóváhagyása után kezdődik meg a gyártás.

Mi a minimális rendelési mennyiség?

A webáruházunkban található termékekből akár 1 darab rendelésére is van lehetőséged.

Hogyan kérhetek módosítást

Kosár tartalma

A kosarad üres