Barion Pixel
Áruház

Nászajándék idézet

1. vers

Minden Kedves Vendég és Rokon! Kérünk titeket, ne vegyétek zokon! De, hogy ne halmozódjon öt edénykészlet, ennek elkerülése végett, amit ajándékra szánnátok, inkább borítékban kezünkbe adjátok. Ígérjük, hogy nem vész kárba, előbb-utóbb befektetjük egy kis családba.

2. vers

Azt kérded, mit vegyél? Minek örülnénk? Megsúgjuk az álmunk egy meghitt hajlék. Borítékba tedd hát, mit ajándékra szántál, Hogy rajta álljon neved, egy-egy sor téglán! S, ha miénk lett már az a meghitt otthon, Szíves vendég leszel, vigyen arra sorsod. Ha e megoldás sehogy sincs ínyedre, Egy rövid lista álljon a segítségedre: www.weboldalneve.hu

3. vers

Minden kedves Barát és Rokon!
Kérünk Titeket ne vegyétek zokon,
ágynemű, törülköző, étkészlet,
nálunk már teljes a készlet.
De, hogy a malacpersely hízzon,
inkább a násznép adakozzon.
Amit ajándékba szánnátok,
borítékban a perselybe dobjátok.
Megígérjük nem vész kárba:
előbb-utóbb befektetjük
egy kisebb családfába.
Előre is köszönjük a segítséget,
esküvőnkre szeretettel várunk Téged!

4. vers

Kérünk Titeket, hogy ne vegyétek zokon, De, hogy ne halmozódjon öt edénykészlet, ennek elkerülése végett amit ajándékba szánnátok, inkább borítékban kezünkbe adjátok! Ígérjük, hogy nem vész kárba, befektetjük egy szép nagy házba.

5. vers

Ha még nem sejted, Ajándékba mit hoznál, Adunk Neked egy tippet: Van már minden a háznál! Gondold végig: Te mit kérnél, Ha már minden ott lenne kéznél?

6. vers

Ajándékon ne törd fejed,
háztartásuk komplett,
perselyünk viszont üres.

7. vers

Aki a nászunkra szép ajándékot adna, a reánk szánt összeget tegye borítékba: A legtöbbet ugyanis ez jelenti nékünk, mert bizony messzire húz minket a szívünk! Távoli vidékre, romantikus tájra, feledhetetlen kalandra, álmaink nászútjára! Szívből köszönünk hát minden kilométert, mit ajándékotokból együtt teszünk majd meg!

8. vers

Ami kell a házban, megvan már minekünk,csak a jövőnkről kell még okosan döntenünk!Segítsetek Ti is, hogy ez könnyen menjen,s támaszunk ebben egy teli persely legyen!

9. vers

Ajándékon ne gondolkozz,
Magaddal csak jókedvet hozz!
Inkább add a menyecske táncnál,
Amit kis családunknak szántál!

10. vers

Háztartásunk teljes, nem is vágyunk másra
Csak közös életünk kezdetén egy kis támogatásra