Áruház

Partnereink

Fekete Farm

Esküvői helyszín

Share on facebook
Share on email

A Debrecentől, csupán gondolatnyi távolságra lévő rendezvény komplexum kiváló adottságokkal rendelkezik. Kelet-Magyarország legvarázslatosabb esküvői helyszíne a Fekete Farm. 

A tó melletti vendégfogadás befejeztével csak pár lépést kell tenni, hogy elénk tárulkozzon a kis kápolna,  ahol már megannyi pár fogadott egymásnak örök hűséget. Az érintetlen zöld természet, a madár csicsergés és a hófehér dekoráció festői képet nyújt.  

A szertartást követően a rendezvényház elegáns, tágas termeibe invitáljuk vendégeinket, ahol a felszolgált italok és ételek minőségéről, mennyiségéről egy tapasztalt személyzet valamint a tulajdonos és új üzemeltető gondoskodik.

Esküvői helyszín

Share on facebook
Share on email

Kokadon található 180 fős éttermünkben esküvők, bálok, családi és baráti összejövetelek, illetve bármilyen típúsú rendezvények színvonalas és korrekt megszervezését és lebonyolítását vállaljuk! Éttermünkből hidegtálakat, többféle házias ízű töltött káposztát is rendelhet.

Esküvői fotós

Share on facebook
Share on email

Mivel a Nagy Napon végig a pár mellett vagyok, a legintimebb pillanatoknak lehetek a szemtanúja. Ezeknek a momentumoknak a hangulatát célom a képeimmel megőrizni. Ahhoz, hogy a fotóim őszinték és kifejezőek legyenek törekszem a baráti kapcsolat kialakítása a párokkal. Közel állnak hozzám a vidéki, természetközeli esküvők.

Esküvői fotós

Share on facebook
Share on email

2002-ben kezdtem el fényképezéssel foglalkozni, eleinte hobbiként, de ma már a hivatásomat képezi. Tanulmányokat folytattam a Korbely Attila(National Geographic Magyarország) vezette Fotóakadémián , majd ezt követően a MÚOSZ Bálint György Újságíró Akadémián, ahol kitűnő minősítéssel fotóriporteri képesítést szereztem. 2005-ben felvételt nyertem a Magyar Újságírók Országos Szövetségébe. Jelenleg szabadúszó fotósként dolgozok.