Barion Pixel
Áruház

Partnereink

2013  óta foglalkozunk esküvői meghívók készítésével, ez idő alatt számtalan szolgáltatóval találkoztunk és dolgoztunk már együtt. A következőkben azokat a szolgáltatókat mutatja be, akiket jó szívvel tudunk nektek ajánlani, és akik garantáltan szebbé fogják tenni a nagy napotokat.

Kálmán Bálint

Ceremóniamester

🇭🇺Kálmán Bálint vagyok, magyar-angol ceremóniamester.🇭🇺Elegancia, rugalmasság, sokszínűség és lendületesség- ezek talán a legfontosabbak számomra, így ezeket viszem magammal esküvőtök napjára. Alázattal és türelemmel jártam végig a ranglétrát és külföldön szerzett tapasztalataim által nemzetközi közegben is otthonosan érzem magam. Legyen szó magyar vagy nemzetközi esküvőről, jókedvemmel és felkészültségemmel minden pillanatban a segítségetekre leszek.

Esküvői helyszín

A Debrecentől, csupán gondolatnyi távolságra lévő rendezvény komplexum kiváló adottságokkal rendelkezik. Kelet-Magyarország legvarázslatosabb esküvői helyszíne a Fekete Farm. 

A tó melletti vendégfogadás befejeztével csak pár lépést kell tenni, hogy elénk tárulkozzon a kis kápolna,  ahol már megannyi pár fogadott egymásnak örök hűséget. Az érintetlen zöld természet, a madár csicsergés és a hófehér dekoráció festői képet nyújt.  

A szertartást követően a rendezvényház elegáns, tágas termeibe invitáljuk vendégeinket, ahol a felszolgált italok és ételek minőségéről, mennyiségéről egy tapasztalt személyzet valamint a tulajdonos és új üzemeltető gondoskodik.

Esküvői helyszín

Kokadon található 180 fős éttermünkben esküvők, bálok, családi és baráti összejövetelek, illetve bármilyen típúsú rendezvények színvonalas és korrekt megszervezését és lebonyolítását vállaljuk! Éttermünkből hidegtálakat, többféle házias ízű töltött káposztát is rendelhet.

Esküvői fotós

Mivel a Nagy Napon végig a pár mellett vagyok, a legintimebb pillanatoknak lehetek a szemtanúja. Ezeknek a momentumoknak a hangulatát célom a képeimmel megőrizni. Ahhoz, hogy a fotóim őszinték és kifejezőek legyenek törekszem a baráti kapcsolat kialakítása a párokkal. Közel állnak hozzám a vidéki, természetközeli esküvők.

Esküvői fotós

2002-ben kezdtem el fényképezéssel foglalkozni, eleinte hobbiként, de ma már a hivatásomat képezi. Tanulmányokat folytattam a Korbely Attila(National Geographic Magyarország) vezette Fotóakadémián , majd ezt követően a MÚOSZ Bálint György Újságíró Akadémián, ahol kitűnő minősítéssel fotóriporteri képesítést szereztem. 2005-ben felvételt nyertem a Magyar Újságírók Országos Szövetségébe. Jelenleg szabadúszó fotósként dolgozok.