Igazán egyedi megoldást keresel? A dobozos esküvői meghívó a legjobb választás. A meghívó tetejét levéve szétnyílik a dobozka és belül olvasható maga a meghívó szövege. A legtöbb esetben szabadon módosíthatóak a nyomtatás, a papír és a szalag színei. A szövegek elrendezésével sem kell foglalkoznod, grafikusunk a legoptimálisabb elrendezéssel fogja megtervezni a dobozos meghívódat.

Információk a dobozos meghívókról

 

Szövegek a meghívón:
Mint a legtöbb meghívónkon, a dobozos meghívókon is szabadon variálhatóak a szövegek. A tetőn legtöbbször a meghívó szó szokott szerepelne, de mellette, vagy helyette szerepelhet a nevetek és az esküvő dátuma is. Akár a meghívott neve is szerepelhet itt, így névre szóló meghívók is készülhetnek.

A dobozos meghívók belsejében tetszőleges elosztásban szerepelhet a szöveg és a meghívóra szánt idézet. Ennél a meghívónál célszerű rövidebb szövegekben gondolkodni, valamint érdemes kerülni a rímeket a szövegben a tördelés miatt.

A szövegek elrendezését nyugodtan ránk bízhatod, grafikusunk a szöveg mennyiségtől függően próbálja meg a legesztétikusabb elrendezést megtalálni. Természetesen ha van elképzelésed az elrendezéssel kapcsolatban azt is jelezheted.

Leggyakoribb elrendezések:

Dobozos elrendezes 1 Dobozos elrendezes 2 Dobozos elrendezes 3

 

Szalag a meghívón:
Alapesetben 10 mm széles szatén szalaggal készítjük a dobozos meghívókat. Jelenleg 17 színben tudunk szalagot biztosítani.Ha más megoldást szeretnél, vagy egyáltalán nem szeretnél rá szalagot vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

Színek a meghívón:
A meghívóra kerülő szövegek színe minden esetben szabadon választható, a fehér szín kivételével. Azonban a szövegeket érdemes inkább sötétebb árnyalatú színnel megjeleníteni a könnyebb olvashatóság érdekében. Sok meghívó esetében a díszítő motívumok színét is kiválaszthatod.

 

A dobozos esküvői meghívó papírja:
A meghívók minimum 250 g/m2 súlyú papírból készülnek. Így a tartóssága miatt nem kell aggódnotok. A színeket illetően a világosabb árnyalatokból van lehetőségetek választani, de egyedi megkeresés esetén ettől is el lehet térni.

 

A meghívó szállítása, postázása:
Megrendelés esetén a dobozos esküvői meghívókat teljesen összerakott állapotban fogjátok megkapni .Ingyenes minta igénylés esetén postai levélként fogjátok megkapni meghívót, a levélben megtaláljátok az elkészített doboz tetőt valamit a meghajtott doboz lapját. Ezt nektek kell majd összeállítani (kb 10 másodperces művelet).
A dobozos esküvői meghívók kiosztását célszerű nektek is személyes átadással tervezni, mivel a postázása elég körülményes és drága lehet.

 

A dobozos esküvői meghívó méretei:

 

A tető mérete:
doboz tető
A doboz kiterített mérete:doboz alap

 

Kiknek jó választás a dobozos esküvői meghívó?
Ha személyesen fogjátok átadni a meghívót
Ha a kiválasztott szöveg rövid és könnyen tagolható
Ha el akarsz térni a hagyományos meghívó formáktól