Barion Pixel
Áruház

Általános szerződési feltételek

Cégadatok:

Cégnév: Kreatívcsiga Kft.
Székhely: 4024 Debrecen Wesselényi utca 51
Telephely: 4024 Debrecen Wesselényi utca 51 .
Adószám: 24812104-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-025524
Nyilvántartást vezető bíróság: Hajdú-Bihar megyei bíróság, mint Cégbíróság
Cégtulajdonos / ügyvezető: Balogh Gábor és Balogh Balázs
Elektronikus elérhetőség: info@eskuvoi-meghivok.hu.hu
Telefonos elérhetőség: + 36 20 409 2609 (H-P: 8-16)

A szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azokat az Esküvői-meghívók nem iktatja, így az utólag nem hozzáférhető és nem megtekinthető. A honlapon feltüntetett árak bruttóban értendők, tehát tartalmazzák a 27% Áfa-t, a szállítás költségeit azonban nem.

Felhasználási feltételek

A szolgáltatás oldalai olyan kapcsolódási pontokat (linkeket) tartalmazhatnak, amelyek más szolgáltatók oldalaira vezetnek. E szolgáltatók adatvédelmi gyakorlatáért és más tevékenységéért az Esküvői-meghívók nem vállal felelősséget.
A Vásárló a honlapon kifogásolható tartalmat észlel, köteles azt haladéktalanul jelezni az Esküvői-meghívóknak. Ha az Esküvői-meghívók jóhiszemű eljárása során a jelzést megalapozottnak találja, jogosult az információ haladéktalan törlésére vagy annak módosítására.
A honlap egésze, annak grafikus elemei, szövege és technikai megoldásai, és a Szolgáltatás elemei szerzői jogi védelem vagy más szellemi alkotáshoz fűződő jog (így különösen védjegyoltalom) alatt állnak. Az Esküvői-meghívók szerzői jogi jogosultja vagy a feljogosított felhasználója a honlapon, valamint a honlapon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát és egyéb anyagokat, a honlap felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást). Honlap tartalmának valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából vagy az Esküvői-meghívók előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.

1. A honlapon történő vásárlás

1.1. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A honlapon meghívók, borítékok, ültető kártyák, köszönőkártyák, menükártyák vásárolhatók meg egyedi szín és szöveg nyomtatással. A termékek személyes megtekintésére, átvételére az Esküvői-meghívók debreceni telephelyének címén van lehetősége a Vásárlónak. A termékekből ingyenes postai minta kérése megoldható.

1.2.Megrendelés menete

A termék jellemzőiről tájékoztatást nyújtó felületen található „Tovább a meghívóhoz” gombra kattintva választhatja ki a megrendelni kívánt terméket és helyezheti megrendelés státuszba. A Vásárló, a megjelenő rendelő felületen megadhatja a kiválasztott termék mennyiségét, továbbá megadhatja, a nyomtatási paramétereket (például: szín) vagy egyéb megjegyzéseket fűzhet a rendeléséhez (például: expresszel kéri) Ugyanezen a felületen a Vásárló kiválaszthatja, hogy milyen módon kívánja a rendelésének összegét kifizetni. Ezt követően a Vásárló a „Megrendelem” gombra kattintva küldheti el megrendelését az Esküvői-meghívók részére.
Áraink bruttóban értendők. Ami a honlapon szerepel, azokért a meghívókért nem számítunk fel tervezési díjat, csakis abban az esetben, ha bonyolultabb-extrémebb az elgondolás. Ennek díja grafikától függően változhat. Az Esküvői-meghívók lehetőséget biztosít arra, hogy a Vásárló a korrektúrát (grafikai terv) többszörösen is leellenőrizze. A korrektúra jóváhagyása után a szövegben előforduló bárminemű hibáért (így például a helyesírási hibák, elírások, rossz időpont, túl kicsi betűk…stb.) az Esküvői-meghívók felelősséget nem vállal. Az esetleges újragyártás költsége ilyen esetben a Vásárlót terheli. A korrektúra módosítására az Esküvői-meghívók 2 alkalmat biztosít a Vásárló számára. Minden további korrektúra készítéséért az Esküvői-meghívók további 500 Ft/alkalom felárat számít fel, tekintettel arra, hogy a további korrektúra, a Vásárló igényei szerinti további kijavítása illetve átszerkesztése – mely az eredeti tervektől nagymértékben eltér – az Esküvői-meghívóknak jelentős többletmunkát eredményez. A grafikán történő módosítási kérelmek esetén az újabb tervet az Esküvői-meghívók maximum 3 munkanapon belül küldi. Jóváhagyást az Esküvői-meghívók kizárólag írásban fogadja el! Felhívjuk a Vásárlók figyelmét, hogy a termékfotók minimális mértékben eltérhetnek a valóságostól (leginkább színárnyalatban).
A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

2. Fizetés

2.1. A Vásárló az alábbi fizetési módok közül választhat.

Utánvéttel: a futárnál készpénzzel van lehetőség számlakiegyenlítésre.
Előreutalással: bankszámlánkra a Vásárló a megrendelt termékek árát, azok kiszállításának díját fizeti meg a Kreatívcsiga Kft. 10702064-68384234-51100005 számú a CIB BankZrt.-nél vezetett bankszámlájára banki átutalás útján.

3. Szállítás

A megrendelt termékek átvétele a Vásárló választása szerint, az alábbi módokon történhet: 1. Személyes átvétel, GLS futárszolgálattal, mely esetben bruttó 1490 Ft szállítási díj kerül felszámításra, amennyiben a rendelt tétel összege nem éri el a bruttó 30.000 Ft-ot. Amennyiben a csomag másodszorra is feladásra kerül, a szállítási díj ismételten felszámításra kerül a melynek költsége a Vásárlót terheli. Ha Vásárló sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson, az átvétel során, a sérülésekről a kiszállítást végző személy jelenlétében jegyzőkönyvet kell felvenni. Az átvételt követően észlelt sérülésért az Esküvői-meghívók felelősséget nem vállal!
A csomag feladásáról a GLS futárszolgálat emailban értesíti a Vásárlót. A Vásárlónak a személyes átvételre az Esküvői-meghívók debreceni bemutatótermében van lehetősége, Hétfőtől- péntekig 9:00-17:00 között.

4. Jótállás

Az Esküvői-meghívók nem értékesít olyan terméket, amely az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet hatálya alá tartozna.

5. Panaszügyintézés helye, ideje, módja

A Vásárló a termékkel vagy az Esküvői-meghívók tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait a megadott elérhetőségen terjesztheti elő: Levelezési cím: 4024 Debrecen, Wesselényi u. 51. Telefonszám: + 36 20 349-6411 E-mail: info@eskuvoi-meghivok.hu. Az Esküvői-meghívók a szóbeli panaszt, amennyiben arra lehetősége van, azonnal orvosolja. Ha a szóbeli panasz azonnali orvoslására nincs lehetőség, a panasz jellegéből adódóan, vagy ha a Vásárló a panasz kezelésével nem ért egyet, akkor az Esküvői-diszkont a panaszról jegyzőkönyvet – melyet öt évig, a panaszra tett érdemi válaszával együtt – vesz fel.

5.1. Egyéb jogérvényesítési lehetőségek

Amennyiben az Esküvői-meghívók és Vásárló között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita nem rendeződik, milyen jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva a Vásárló számára: – Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságnál, – Békéltető testület eljárásának kezdeményezése Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület Címe: 4025 Debrecen, Vörösmarty u. 13-15. Telefonszáma: 52-500-710 Fax száma: 52-500-720 Név: Nemes Brigitta E-mail cím: bekelteto@hbkik.hu, Nemes.Brigitta@hbkik.hu; – Bírósági eljárás kezdeményezése. Békéltető Testületre vonatkozó szabályok alkalmazásában fogyasztónak minősül a külön törvény szerinti civil szervezet, egyház, társasház, lakásszövetkezet, mikro-, kis- és középvállalkozás is, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje.

6. Az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosítása

Az Esküvői-meghívók jogosult jelen Általános Szerződési Feltételeket a Vásárlók honlapon történő előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően a honlap első használata alkalmával válnak hatályossá a Vásárlóval szemben, azokat a módosítást követően leadott megrendelésekre kell alkalmazni.
Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2015. augusztus. 01.