Egy esküvő megszervezése rengeteg feladattal jár, de az esküvő előtti utolsó hetekben egy napra végre a menyasszony és vőlegény is pihenhet, egy kicsit fellélegezhet. Ilyenkor jönnek a legjobb barátok, akik próbálnak könnyíteni az ifjú pár terhein, a nagy nap előtti izgalmon hogy igazán felejthetetlen legyen számukra életük egyik legszebb napja.

A menyasszonynak lánybúcsút a vőlegénynek pedig legénybúcsút szokás tartani, ez esküvő előtti 2-3. hétben ahol el tudják búcsúztatni a fiatalkori életüket és fel tudnak készülni a házas életre.

A menyasszonynak a lánybúcsún semmi más dolga nem lesz, csak hogy jól érezze magát. Számtalan program lehetőség lehet egy lánybúcsú szervezésében az olcsó kategóriás sütögetéstől az igazán drága luxus eseményekig.

 A lánybúcsús csapattól függ, hogy milyen programot választanak, miként segítenek a menyasszonynak elbúcsúztatni a gondtalan lányéveket. 

De ugyanez igaz a legénybúcsúra is!

A legjobb lány-legénybúcsúk akkor lesznek igazán felejthetetlenek, ha többféle helyszínt is választatok.

Válasszátok ki a legjobb helyszínt a menyasszony-vőlegény elképzelése alapján.  Ezek a programok legtöbbször már nem csak egy éjszakáról-estéről szólnak, hanem akár lehet egy egész napos program is Vagy akár több napra is lehet szervezni, ez tényleg a házasulandók igényeim múlik, hogy milyen hosszan szeretnék elbúcsúztatni a lány-legény éveiket. Mivel a lánybúcsún-, legénybúcsún többféle igény találkozik, érdemes több helyszínt beiktatni- 1-2 program helyet keresni a végén pedig beülni valahova, akár szórakozni vagy épp iszogatni.

A szabadulószobák töretlen népszerűségnek örvendenek a mai napig, sőt egyre népszerűbbek így lánybúcsúra–legénybúcsúra ideális választás lehet a szórakozás ezen formája is.

Debrecenben erre a legalkalmasabb helyszín a Rush4time szabadulószoba, nem csak azért, mert pont a belvárosban van (Gambrunisz köz) aminek a környéke telis-tele van szórakozóhelyekkel és különféle italozós bárokkal, hanem azért is mert Debrecen legújabb és legmenőbb szabadulószobájának egyike.

A Rush4time szabadulószoba külön figyelmet fordít a lány és legénybúcsús csapatokra. 2 nagyszerű szobával várja az ideérkezőket. A játék végén egy pohár pezsgővel ajándékozzák meg a menyasszonyt vagy vőlegényt díszes csapatával együtt.

 Tehát ha már kellemesen eltöltöttél egy órát a barátiddal és igazán egymásra hangolódtatok az 1 órás vagy maratoni kiszabadulás után, akkor már nincs más dolgod csak annyi, hogy kalandokkal és izgalmakkal felvértezve neki lássatok a lánybúcsú-legénybúcsú következő állomásának.