Esküvői Meghívók - Esküvői meghívók
virgcsokor
Tedd fel kérdéseidet bátran!
1000 karakterek balra

Cikkek

 

Szalagos  meghívók


Szalagos meghívóinknál általában szatén vagy organza szalagot használunk kinálatubkban a 9 mm-estől egészen az 50 mm-es skála között lehet válogatni, a szalag színétől függően lehet a meghívónk szolid, elegáns vagy merészebb színt választunk akár extra vagáns is. Lehetőség van Swarovski kristály díszítést is kérni, amellyel még egyedibbé varázsolhatjuk esküvői értesítőnket.

Grafikus  meghívók

Grafikus meghívóinkat a legkülönbözőbb mintákkal látjuk el a saját adatbázisunkból vagy akár a ti általatok hozott grafikákkal is. A színek tárháza gyakorlatilag határtalan.Rengeteg ötletet mutatunk be melyeken egyedi hajtások, zsebek és formák találhatóak melyek természetesen akárhogy kombinálhatóak.A meghívókon el tudunk helyezni fényképeket is.

Magyar mintás  meghívók

Egyre kedveltebb az esküvői meghívók körében, hogy magyar motívummal ellátott meghívót kér az ifjú pár, lépést tartva a „trenddel” mi is bővítettük a kínálatunkat. Meghívóink között megtalálható a Magyar Népmese, kalocsai minta, matyó motívummal ellátott meghívók, amit természetesen bármilyen szín kombinációval tudtok választani.       .                                                 .

 

Kész meghívó képek a galéria menüpont alatt!

Fontos tudni, hogy bármely nektek tetsző mintával szívesen dolgozunk és ,hogy az összes meghívónk kombinálható bármely típussal, színnel és mintával.

Meghívóink között biztos, hogy megtaláljátok a nektek megfelelőt. Különleges előny, hogy bármely színt ,szalagot, mintát, típust választjátok mi ingyenesen elkészítünk egy minta darabot számotokra melyet akár postára is adunk a címetekre, szintén díjmentesen.

Ha kiválasztottátok a megfelelőt vagy van valami elképzelésetek írjatok bátran e-mailt és mi szívesen elkészítjük a minta meghívót. Nincs más dolgotok mint leírni, hogy milyen idézettel , szöveggel, betűtípussal, színnel szeretnétek a meghívót.

 

Esküvői meghívó